TRANSPARANT

 • Lichtpaneel
  Lichtpaneel

  Led-lichtpaneel in 2 formaten met een anti-trip magnetische connector. 3 lichtniveau-instellingen. Het lichtpaneel is met afgeronde randen, de panelen zijn robuust, draagbaar en gemakkelijk schoon te maken.

  € 114,99
 • Doorzichtige bak (bescherming voor lichtpaneel)
  Doorzichtige bak (bescherming voor lichtpaneel)

  Grote, doorzichtige, ondiepe thermoplastische hoes die ontworpen is om over het lichtpaneel A3-formaat te passen. Met deze hoes kan het lichtpaneel veelzijdig ingezet worden bij spelletjes, knutselactiviteiten,...

  € 38,99
 • Lichtpaneel rond
  Lichtpaneel rond

  Led-lichtpaneel in 2 formaten met een anti-trip magnetische connector. 3 lichtniveau-instellingen. Het lichtpaneel is met afgeronde randen, de panelen zijn robuust, draagbaar en gemakkelijk schoon te maken.

  € 175,99
 • Lichttafel
  Lichttafel

  Super sterke, maar lichtgewicht lichttafel met wel 16 kleuren! Je kan de kleuren vast laten branden of elkaar laten afwisselen.

  € 228,99
 • Lichtgevende watertafel
  Lichtgevende watertafel

  Super sterke, maar lichtgewicht watertafel met wel 16 kleuren! Je kan de kleuren vast laten branden of elkaar laten afwisselen. Je kan de watertafel leeg laten, maar ook vullen met water, zand, transparante spulletjes, ...

  € 269,99
 • Houten lichttafel
  Houten lichttafel

  Led-lichtpaneel in 2 formaten met een anti-trip magnetische connector. 3 lichtniveau-instellingen.

  € 239,99
 • NIEUW!

  Transparante sorteerset
  Transparante sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Deze transparante sorteerset bevat verschillende artikels zoals sorteerschaaltjes, pincetten en sorteerseerstenen. Deze set is zeer geschikt om te gebruiken op de lichttafel.

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 6…

  € 35,99
 • NIEUW!

  Regenboog glitter vormen
  Regenboog glitter vormen

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Sprankelende glittervormen in 7 verschillende kleuren. Elke kleur bevat 3 verschillende vormen. De vormen zijn gemaakt van 3 mm acryl en kunnen worden gebruikt op het lichtpaneel. Elke vorm wordt geleverd met een…

  € 31,99
 • NIEUW!

  Transparante telstenen
  Transparante telstenen

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Deze transparante telstenen kunnen op elkaar gestapeld worden. Met het handige spelbord kunnen ze ook naast, onder en boven elkaar gestapeld worden. Het spelbord heeft een structuur van 10 rijen en 10 kolommen,…

  € 21,99
 • Glitter storm - set van 3
  Glitter storm - set van 3

  Kristalheldere sensorische vloeistofset met water en glitters. Wanneer ze ondersteboven worden gedraaid of ermee wordt geschud dwarrelen de glitters in het rond. Kijk hoe ze naar beneden zakken en wordt er helemaal rustig bij.

  € 25,99
 • Voelschelpen
  Voelschelpen

  Deze set van 108 voelschelpen in 6 verschillende kleuren, 2 verschillende groottes en 6 verschillende structuren is ontzettend leuk om te gebruiken om de lichttafel of om te leren sorteren.

  € 31,99
 • Transparante kubussen
  Transparante kubussen

  54 doorzichtige kubussen in 6 verschillende kleuren en 3 verschillende groottes.

  € 39,99
 • Magneten - 36 stuks
  Magneten - 36 stuks

  Set van 36 transparante magneten in rechte, gebogen of bal vorm. Bouw met de magneten de leuke bouwwerken en ontdek al spelend hoe magneten werken.

  € 55,99
 • Rijgkralen
  Rijgkralen

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Doorzichtige grote rijgkralen in 6 vormen en 6 kleuren met 12 veters. Kan gebruikt worden bij patroonactiviteiten, tellen, sorteren of bij vorm- en kleurherkenning. Dit wordt geleverd in een handige…

  € 32,99
 • Geometrische rijgvormen (transparant)
  Geometrische rijgvormen (transparant)

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Doorzichtige geometrische rijgvormen met 12 verschillende vormen (cirkel, driehoek, vierkant, rechthoek, ruit, vijfhoek, zeshoek, achthoek, 5-punts ster, 9-punts ster, bloem en hart) in 6 kleuren en 12 veters.…

  € 37,99
 • Ontdekkingsvormen
  Ontdekkingsvormen

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Doorzichtige plastic ontdekkingsvormen om de kinderen te helpen hun fijne motoriek in te oefenen. Gemakkelijk herkenbare vormen in 4 kleuren (rood, geel, groen en blauw) zoals driehoeken, cirkels, vierkanten en…

  € 49,99
 • Rekenringen
  Rekenringen

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Doorzichtige gekleurde ringen. Een set van 16 doorzichtige ringen en 12 opdrachtkaarten. De opdrachtkaarten zijn opgebouwd in verschillende thema's en verschillende moeilijkheidsgraad. De ringen hebben 4…

  € 18,99
 • Rekenschildpadden
  Rekenschildpadden

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Doorzichtige gekleurde schildpadden. Een set van 20 doorzichtige schildpadden en 9 opdrachtkaarten. De opdrachtkaarten zijn opgebouwd in verschillende thema's en verschillende moeilijkheidsgraad. Door de figuren…

  € 18,99
 • Muzieknoten
  Muzieknoten

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Doorzichtige gekleurde muzieknoten. Een set van 96 doorzichtige muzieknoten en 1 doorzichtige notenbalk. Met dit spel leren kinderen op een leuke manier hoe ze de belangrijkste muzieknoten kunnen herkennen,…

  € 27,99
 • Transparante pincet
  Transparante pincet

  Transparante pincet in verschillende kleuren. Te gebruiken bij vele spelborden (kleur naar keuze: geel, blauw, groen, oranje, paars en rood).

  € 1,99
 • Magnetische bingo fiches
  Magnetische bingo fiches

  Magnetische doorzichtige bingo fiches met verschillende spelmogelijkheden. In te zetten bij rekenen, kleuren herkennen, lichttafel,... .
  De fiches zijn 17mm groot en hebben 6 verschillende kleuren. (600-delig)

  € 25,99
 • Magneetstok
  Magneetstok

  Magneetstok te gebruiken in combinatie met de magnetische bingo fiches. In te zetten bij rekenen, kleuren herkennen, lichttafel,... .
  De magneetstokken zijn 20cm groot en hebben 6 verschillende kleuren.

  € 2,49
 • Bingo fiches
  Bingo fiches

  Bingo fiches met verschillende spelmogelijkheden. In te zetten bij rekenen, kleuren herkennen, lichttafel,... .
  De fiches worden geleverd in een pot van 1,5l, zijn 22mm groot en hebben 4 verschillende kleuren. (1000-delig)

  € 21,99
 • Kinetisch zand
  Kinetisch zand

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Het ideale zand om mooie vormen met te maken. Dit zand brokkelt niet af en droogt ook niet uit. Dit zand heeft kinetische eigenschappen, het stroomt en blijft tegelijkertijd ook bij elkaar. Ook plakt het niet aan…

  € 9,99
 • Fijn zand
  Fijn zand

  Fijn zand om creatief aan de slag te gaan op de zand- en/of lichttafel. Dit fijn zand wordt geleverd in een pot van 475ml. In verschillende kleuren beschikbaar (blauw, goud, lila, rood, geel en wit).

  € 4,49
 • Mozaïek steentjes
  Mozaïek steentjes

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Fijne mozaïek steentjes om creatief met de slag te gaan op de zand- en/of lichttafel. Deze steentjes worden geleverd in een doos van 2kg. Kleine gekleurde steentjes in prachtige kleuren (rood, geel, groen,…

  € 19,99
 • Connetix
  Connetix

  Constructiemateriaal met supersterke magneten om aan elkaar te verbinden. Mogelijkheid om veel verschillende vormen te bouwen. Dit constructiemateriaal is transparant en dus ook zeer geschikt voor op de lichttafel.

  € 45,95
 • NIEUW!

  Connetix uitgebreid
  Connetix uitgebreid

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Constructiemateriaal met supersterke magneten om aan elkaar te verbinden. Afgeschuinde randen voor sterkte en krasbestendig. Spel en creativiteit met behulp van connetix worden meer betrokken en complexer…

  € 94,99
 • Interlox constructie
  Interlox constructie

  Transparant constructiemateriaal dat zeer geschikt is voor op de lichttafel. 96 schijven/vierkanten in 5 heldere kleuren die in elkaar kunnen klikken om een constructie te maken. (96-delig)

  € 21,99
 • Sakkaro
  Sakkaro

  Doorzichtig constructiemateriaal dat zeer geschikt is voor op de lichttafel. Maak geweldige modellen door ze te stapelen, in elkaar te laten plaatsen en nestelen. (15-delig)

  € 30,99
 • Playstix
  Playstix

  Doorzichtige playstix die zeer geschikt zijn voor op de lichttafel. Maak geweldige modellen door ze te stapelen en in elkaar te laten passen. Bij de playstix zit een boekje met mogelijke vormen om na te construeren. (105-delig)

  € 29,99
 • Geometrische vetervormen
  Geometrische vetervormen

  Ruimtelijke oriëntatie + fijne motoriek
  De kinderen rijgen de touwen door de vormen op basis van opdrachtkaarten. De vormen zitten beschermd in een houten kader. Inclusief 15 opdrachtkaarten, 6 gekleurde touwen en 3 vormen.

  € 33,99
 • Sensorische zandlopers - set van 4
  Sensorische zandlopers - set van 4

  De zandlopers bevatten olie en water in 4 verschillende kleuren waarbij de olie in kleine bubbeltjes zich naar boven verplaatsen.

  € 21,99
 • Twee kleuren zandloper - set van 3
  Twee kleuren zandloper - set van 3

  Kristalheldere sensorische vloeistofset met kleurrijke olie en water. Wanneer ze ondersteboven worden gedraaid rolt de gekleurde vloestof in 2 verschillende kleuren naar beneden van links naar rechts in de zandloper.

  € 24,99
 • Sensorische regenboog zandloper - set van 6
  Sensorische regenboog zandloper - set van 6

  Deze zandlopers zijn ideaal om kinderen besef van tijd te laten krijgen, maar ook om sensorisch mee aan de slag te gaan.

  € 30,99
 • Doolhof zandloper - set van 4
  Doolhof zandloper - set van 4

  Kristalheldere sensorische vloeistofset met kleurrijke olie en water. Wanneer ze ondersteboven worden gedraaid druppelt de gekleurde vloestof naar beneden in een soort van doolhof waar de druppels zich een weg door moeten banen.

  € 25,99
 • Spiraal zandlopers - set van 3
  Spiraal zandlopers - set van 3

  Kristalheldere sensorische vloeistofset met kleurrijke olie en water. Wanneer ze ondersteboven worden gedraaid rolt de gekleurde vloestof in een spiraal naar de onderkant van de zandloper.

  € 24,99
 • Sensorische vloeistofset - set van 4
  Sensorische vloeistofset - set van 4

  Kristalheldere sensorische vloeistofset met kleurrijke olie en water. Wanneer ze ondersteboven worden gedraaid bieden ze verschillende manieren waarop de druppels kunnen vallen of stijgen. (4-delig)

  € 9,99
 • Regenboog stenen (transparant)
  Regenboog stenen (transparant)

  Transparante regenboog stenen die zeer geschikt zijn voor de lichttafel. De kinderen kunnen vrij en creatief aan de slag met de stenen. (36-delig)

  € 23,99
 • Sensorische regenboog blokken
  Sensorische regenboog blokken

  16 rubberhouten blokken in 4 verschillende vormen met daarin verschillende inhouden zoals gekleurd acryl glas, zand, water met glitters of bolletjes om kinderen te laten ontdekken.

  € 59,99
 • Regenboog blokken set
  Regenboog blokken set

  Rubberhouten blokken in 6 vormen en met 4 verschillende transparant gekleurde acryl inzetstukken. (24-delig)

  € 33,99
 • Splats
  Splats

  Doorzichtige plastic splats in 10 kleuren. Heel handig voor het mengen van kleuren. Het grotere formaat maakt ze ideaal voor de individuele verkenning. (10-delig)

  € 22,99
 • Kleur padels
  Kleur padels

  Doorzichtige plastic padels in 6 kleuren. Heel handig voor het mengen van kleuren. Het grotere formaat maakt ze ideaal voor de individuele verkenning. (6-delig)

  € 4,99
 • Mensen verbinden
  Mensen verbinden

  Realistische verbindende mensen gemaakt uit zachte siliconen. 6 families met 6 leden, elk gemaakt van een andere transparante kleur die met hun handen kunnen worden verbonden. (36-delig)

  € 21,99
 • Vierkanten
  Vierkanten

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Doorzichtige vierkante tegels. Deze tegels zijn er in 6 verschillende kleuren en 2 groottes. Ze worden geleverd in een stevige plastic pot. Kan ook gebruikt worden om te tellen, sorteren of patronen te…

  € 16,99
 • Stapeldopjes
  Stapeldopjes

  Doorzichtige plastic stapelbare dopjes. Deze dopjes hebben 6 kleuren die in torens kunnen worden gestapeld. (500-delig)

  € 25,99
 • Kleurpotten
  Kleurpotten

  Doorzichtige stapelbare potten met deksel in 6 kleuren. Kan gebruikt worden bij patroonactiviteiten, tellen, kleurherkenning,... . (18-delig)

  € 21,99
 • Patroonblokken
  Patroonblokken

  Doorzichtige plastic patroonblokken in 6 vormen en 6 kleuren. Kan gebruikt worden bij patroonactiviteiten, tellen, sorteren of bij vorm- en kleurherkenning. (180-delig)

  € 17,99
 • Bouwblokken
  Bouwblokken

  Doorzichtige gemengde plastic bouwblokken. Ronde en rechthoekige pijlers, prisma's, kubussen en bruggen. (50-delig)

  € 40,99
 • Inklikbare bouwblokken
  Inklikbare bouwblokken

  Doorzichtige gemengde inklikbare plastic bouwblokken (90-delig)

  € 38,99
 • Geometrische bouwblokken
  Geometrische bouwblokken

  Doorzichtige plastic geometrische bouwblokken. Verschillende vormen en 6 kleuren. (36-delig)

  € 42,99
 • Letters
  Letters

  Transparante roze silicone letters die sterk, zacht en buigzaam zijn. Deze kunnen gebruikt worden in de zandbak, op de vloer, lichtbak en ook in het water. De pijlen geven de richting aan voor de juiste lettervorming. (26-delig).

  € 18,99
 • Letters (klein)
  Letters (klein)

  Transparante plastic hoofdletters. Ideaal voor het ontwikkelen van letterherkenning. Ook zeer geschikt voor de lichttafel (26-delig).

  € 9,49
 • Getallen (getalbeeld)
  Getallen (getalbeeld)

  Transparante groene silicone nummers die sterk, zacht en buigzaam zijn. Ze kunnen gebruikt worden in de zandbak, op de vloer, lichtbak en ook in het water. De stippen geven het juiste getalbeeld aan. (10-delig)

  € 10,99
 • Getallen (schrijfpatroon)
  Getallen (schrijfpatroon)

  Transparante gele silicone nummers die sterk, zacht en buigzaam zijn. Ze kunnen gebruikt worden in de zandbak, op de vloer, lichtbak en ook in het water. De pijlen geven de richting aan voor de juiste nummervorming.

  € 10,99
 • Getallen (klein)
  Getallen (klein)

  Transparante plastic nummers. Ideaal voor nummerherkenning, tellen en reeksen. Ook zeer geschikt voor de lichttafel (10-delig).

  € 3,99
 • Transparante waterweg
  Transparante waterweg

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Laat je fantasie de vrije loop en bouw een transparante waterweg. Giet met de transparante beker water in de trechters en bekijk welke weg het water zal afleggen. Ook kan dit natuurlijk gespeeld worden met een…

  € 89,99
 • Transparante insteekhoes (A4)
  Transparante insteekhoes (A4)

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Transparante insteekhoes (A4) te gebruiken met de uitwisbare stiften (afm. 26 x 34 cm).

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 1 transparante insteekhoes (afm. 26 x 34 cm) (willekeurige kleur aangeboden).

  ∙ TO DO:
  /

  € 2,19
 • NIEUW!

  Geo-bord (transparant)
  Geo-bord (transparant)

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Spel met betrekking tot ruimtelijke oriëntatie en fijne motoriek. De kinderen plaatsen de elastiekjes over de pinnen op basis van opdrachtkaarten (aan te kopen via Katrotje). Het spelbord bevat een rooster van 5…

  € 2,19

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2018 - 2021 HOM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel