SORTEREN

 • Kleurrijke loose parts
  Kleurrijke loose parts

  Een prachtige set van gladde houten vormen geïnspireerd op de natuur en ontdekking. Elke schatvorm is verkrijgbaar in 3 tinten van 7 organische kleuren die de emotionele kenmerken en de zintuigen symboliseren.

  € 75,99
 • Meetwormen sorteerset
  Meetwormen sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer, meet en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 72 wormen in 6 kleuren en 4 groottes.
  Het kleinste formaat meet 2,5 cm. Het grootste meet 10 cm.

  ∙ INHOUD…

  € 19,99
 • Buren sorteren
  Buren sorteren

  Met deze set leren kinderen de kleuren in een handomdraai. Stop de figuurtjes in het juiste huisje en doe het dak er op. Ook ideaal om te gebruiken als vrij spel en het oefenen van de fijn motorische vaardigheden.

  € 21,99
 • Buddy builders
  Buddy builders

  Met de buddy builders leer je sorteren en tellen, maar ook bouwen. Oefen je fijne motoriek door de buddy builders aan elkaar te bevestigen zoals jij het zelf wil.

  € 21,49
 • Uilen activiteitenset
  Uilen activiteitenset

  Deze activiteitenset groeit echt met je kind mee. Je begint met het sorteren op kleur en het maken van patronen om vervolgens door te groeien tot tellen tot en met 10 en het leren van de getallenrij.

  € 26,99
 • Voelschelpen
  Voelschelpen

  Deze set van 108 voelschelpen in 6 verschillende kleuren, 2 verschillende groottes en 6 verschillende structuren is ontzettend leuk om te gebruiken om de lichttafel of om te leren sorteren.

  € 31,99
 • Sorteerringen
  Sorteerringen

  Set van 6 gekleurde ringen in 3 verschillende kleuren om kinderen te helpen bij het leren sorteren op aantal, kleur, vorm, ...

  De sorteerringen zijn opvouwbaar waardoor je ze tot een kleinere ovaal kan vormen.

  € 11,99
 • Boerderijdieren sorteerset (levensecht)
  Boerderijdieren sorteerset (levensecht)

  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 60 boerderijdieren, 10 verschillende dieren in levensechte kleuren.

  € 25,99
 • Beginnende sorteerset
  Beginnende sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 48 mini dinotellers, 36 fruittellers, 36 voertuigtellers en 48 dierentellers.

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 168-delige…

  € 39,99
 • Sorteerbeertjes
  Sorteerbeertjes

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen beertjes. De set bestaat uit 96 beertjes in 3 groottes en 6 kleuren (rood, geel, groen, blauw, oranje en paars). Ook zijn er 30 opdrachtkaarten…

  € 24,99
 • Fruit sorteerset
  Fruit sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 108 stukken fruit (banaan, aardbei, appel, druiven, citroen en sinaasappel).

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 108-delige set met…

  € 24,95
 • Boerderij sorteerset
  Boerderij sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 72 boerderij dieren in 6 kleuren en 2 groottes (konijn, schaap, eend, varken, paard en koe).

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 72…

  € 19,99
 • Insecten sorteerset
  Insecten sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 72 insecten (sprinkhaan, libel, kever, hommel, spin en rups).

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 72-delige set met insecten…

  € 19,99
 • Insecten sorteerset (Terug in de tijd!)
  Insecten sorteerset (Terug in de tijd!)

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 72 insecten (Terug in de tijd!) in 6 vormen (libel, slak, sprinkhaan, rups, spin en bij) en 6 kleuren (blauw, rood,…

  € 24,49
 • Dinosaurus sorteerset
  Dinosaurus sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 108 dinosaurussen in 6 vormen en 6 kleuren.

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 108-delige set van dinosaurussen in 6 vormen en 6…

  € 24,95
 • Dinosaurus sorteerset (Terug in de tijd!)
  Dinosaurus sorteerset (Terug in de tijd!)

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 72 dinosaurussen (Terug in de tijd!) in 6 vormen en 6 kleuren (blauw, rood, oranje, geel, groen en paars).

  ∙ INHOUD…

  € 24,49
 • Huisdier sorteerset
  Huisdier sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 72 huisdieren (hond, kat, vis, vogel, cavia en konijn).

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 72 huisdieren (hond, kat, vis, vogel,…

  € 22,99
 • Familie sorteerset
  Familie sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 72 personen uit een familie (mama, papa, broer, zus, baby en huisdier).

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 72-delige set met personen…

  € 24,95
 • Waterdieren sorteerset
  Waterdieren sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 84 waterdieren, 14 verschillende dieren (krab, dolfijn, kikker, kreeft, octopus, pinguïn, zeehond, zeepaard, zeester,…

  € 18,95
 • Voertuigen sorteerset
  Voertuigen sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 72 voertuigen, 6 verschillende voertuigen (auto, bus, helikopter, brandweerwagen, trein en vliegtuig) in 6 kleuren.

  ∙…

  € 15,95
 • Wilde dieren sorteerset
  Wilde dieren sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 120 wilde dieren, 10 verschillende dieren (beer, kameel, olifant, giraf, gorilla, nijlpaard, kangoeroe, leeuw, neushoorn…

  € 24,95
 • Verbind kamelen
  Verbind kamelen

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte kamelenset. Bevordert tellen, nummerherkenning en schatting. Het gewicht van elke kameel is ook een veelvoud van elkaar. De kamelen kunnen aan elkaar…

  € 24,95
 • Ruimte sorteerset
  Ruimte sorteerset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen schotels. De set bestaat uit 30 UFO's in 6 kleuren (rood, geel, groen, blauw, oranje en paars). Deze schotels zijn groter dan de klassieke…

  € 29,99
 • Oceaandieren sorteerset (levensecht)
  Oceaandieren sorteerset (levensecht)

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 50 oceaandieren, 10 verschillende dieren (walvissen, haaien, roggen) in levensechte kleuren.

  ∙ INHOUD PAKKET:
  *…

  € 25,99
 • Balans (sorteerbeertjes)
  Balans (sorteerbeertjes)

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Eenvoudige balans om verschillende meetoefeningen uit te voeren. Extra activiteitengids om te hanteren bij de sorteerbeertjes. In dit pakket zijn er ook al 10 sorteerbeertjes inbegrepen.

  ∙ INHOUD PAKKET:
  *…

  € 16,99
 • Sorteerschaaltjes
  Sorteerschaaltjes

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Set van 6 sorteerschaaltjes in verschillende kleuren. Zeer geschikt voor een ruim aanbod aan sorteeractiviteiten met onze sorteersetten (beertjes, fruit, boerderij, insecten).
  Elk schaaltje heeft een andere kleur…

  € 9,99
 • Sorteer trays
  Sorteer trays

  Set van 4 sorteertrays in verschillende kleuren. Zeer geschikt voor een ruim aanbod aan sorteeractiviteiten met onze sorteersetten (beertjes, fruit, boerderij, insecten).

  € 18,99
 • Gekleurde kubussen
  Gekleurde kubussen

  Set van 102 houten blokken in 6 verschillende kleuren. Ideaal om rekenen te visualiseren, torens te bouwen, te sorteren op kleur, patronen te leggen en nog veel meer.

  € 26,99
 • Linking cubes
  Linking cubes

  Linking cubes met verschillende spelmogelijkheden. In te zetten bij rekenen, patroon- of sorteeractiviteiten. Elke kubus heeft ronde geometrische uitsparingen en kan langs alle kanten met elkaar verbonden worden.

  € 11,99
 • Geometrische Linking cubes
  Geometrische Linking cubes

  Geometrische Linking cubes met verschillende spelmogelijkheden. In te zetten bij rekenen, patroon- of sorteeractiviteiten. Elke kubus heeft geometrische uitsparingen en kan langs alle kanten met elkaar verbonden worden.

  € 13,99
 • Nieuw!

  Inklikbare kubussen
  Inklikbare kubussen

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Inklikbare kubussen met verschillende spelmogelijkheden. In te zetten bij rekenen, patroon- of sorteeractiviteiten. Doordat alle kubussen precies 2 x 2 x 2 cm zijn, kunnen ze ook gebruikt worden voor…

  € 9,99
 • Schakels - set van 500
  Schakels - set van 500

  Maak de langste kettingen, mooiste patronen of sorteer op kleur door de schakels aan elkaar te koppelen. Kinderen oefenen op deze manier te tellen, sorteren en het stimuleert hun motorische ontwikkeling.

  € 24,99
 • Geometrische schakelset
  Geometrische schakelset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Geometrische schakelset met verschillende spelmogelijkheden. In te zetten bij rekenen, patroon- of sorteeractiviteiten. Elke schakel heeft een geometrische vorm en kan aan elkaar verbonden worden. De schakels…

  € 29,99
 • Kleuren rijgvormen
  Kleuren rijgvormen

  Ruimtelijke oriëntatie + fijne motoriek
  De kinderen rijgen de gekleurde vormen op het touw op basis van opdrachtkaarten.
  Inclusief 72 geometrische houten vormen, 12 veters en 18 opdrachtkaarten.

  € 47,99
 • Geometrische rijgvormen
  Geometrische rijgvormen

  Ruimtelijke oriëntatie + fijne motoriek
  De kinderen rijgen de geometrische vormen op het touw op basis van opdrachtkaarten.
  Inclusief 72 geometrische houten vormen, 12 veters en 18 opdrachtkaarten.

  € 42,99
 • Grote magnetische patroonblokken
  Grote magnetische patroonblokken

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Met deze grote magnetische patroonblokken leren kinderen vormen, symmetrie en patronen herkennen. Ook geweldig als hulpmiddel voor leerkrachten in de klas. De evenredige stukken zijn 3keer de lengte van de…

  € 26,99
 • Rijgknopen
  Rijgknopen

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Spel met betrekking tot ruimtelijke oriëntatie en fijne motoriek. De kinderen rijgen de knopen aan de verschillende (gekleurde) veters op basis van opdrachtkaarten. Met dit spel kan er aan patroonherkenning als…

  € 29,99
 • Rijgknopen (verschillende vormen)
  Rijgknopen (verschillende vormen)

  Spel met betrekking tot ruimtelijke oriëntatie, fijne motoriek en rekenen.

  € 12,99
 • Klikbare rupspatronen
  Klikbare rupspatronen

  Ruimtelijke oriëntatie + fijne motoriek
  De kinderen vervolledigen hun rups op basis van de verschillende opdrachtkaarten.
  Inclusief 24 dubbelzijdige opdrachtkaarten, 12 kopjes en 66 lichaampjes.

  € 59,99
 • Magnetische rupspatronen
  Magnetische rupspatronen

  Ruimtelijke oriëntatie + fijne motoriek
  De kinderen vervolledigen hun rups op basis van de verschillende opdrachtkaarten.
  Inclusief 24 dubbelzijdige opdrachtkaarten, 12 kopjes en 66 lichaampjes.

  € 79,99
 • Valtoren regenboog
  Valtoren regenboog

  Bouw de toren en spelen maar! Werp met de dobbelsteen en ontdek van welke kleur je een blok uit de toren moet duwen. Pas op! Als jij de toren laat vallen dan ben je verloren.

  € 19,99
 • Dinosaurus sorteerset (levensecht)
  Dinosaurus sorteerset (levensecht)

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 60 dinosaurussen, 10 verschillende soorten.

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 60-delige set met dinosaurussen (levensecht), 10…

  € 25,99
 • Wilde dieren sorteerset (levensecht)
  Wilde dieren sorteerset (levensecht)

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Tel, sorteer en classificeer met deze duurzame, zachte rubberen tellers. De set bestaat uit 60 wilde dieren, 12 verschillende soorten.

  ∙ INHOUD PAKKET:
  * 60-delige set met wilde dieren (levensecht), 12…

  € 25,99
 • Piraten activiteitenset
  Piraten activiteitenset

  ∙ OMSCHRIJVING:
  Ontgrendel de 5 genummerde schatkisten met de passende sleutel en ontdek de schat. De kinderen kunnen een paarse papegaai, een groene octopus, een rode verrekijker, een gele edelsteen en een blauwe piratenhoed…

  € 24,99
 • NIEUW!

  Maxichains
  Maxichains

  ∙ OMSCHRIJVING:
  40-delige set met grote vormen die in elkaar klikken. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor kleine handen. De vormen hebben 4 verschillende texturen en 6 verschillende kleuren. Het stimuleert de motorische…

  € 16,99

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2018 - 2021 HOM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel